Støt sitet

Hvad kan du gøre?

Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk.

Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook.

Mangler vi noget specielt?

Sidder du med en god ide til et kursus, har du lavet en god quiz under eksamenslæsningen eller vil du hjælpe med indtastning af eksamensopgaver så kontakt os også gerne.

Hjælp til brug af sitet

Om sitet

MedViden.dk er en gratis læringsside for sundhedsfagligt personale.

Opdeling

MedViden.dk er opdelt i en række sektioner og kategorier, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng. Der vil i den kommende tid komme flere kategorier ligesom procedurer og kursussektionerne vil blive udbygget.

Kurser

Under kurser kan du i topmenuen se en række forskellige kurser. Kurserne indeholder lektioner, der er relevante for det enkelte kursus. Du skal være opmærksom på at nogle lektioner går igen under flere kurser.

Indeks

Under det alfabetiske indeks finder du en oversigt over både kurser og kursuslektioner.

Procedurer

Under procedurer angiver topmenuen de forskellige specialer. Bemærk at flere af specialerne er samlet for at lette overblikket.

Flere af procedurerne ligger allerede som videoprocedurer og i fremtiden vil ligge et videosupplement til alle procedurer.

Indeks

Under det alfabetiske index kan du finde alle procedurer i alfabetisk rækkefølge.

Login

I forbindelse med opdateringen af sitet er login-funktionaliteten midlertidigt fjernet.

Vi arbejder på at sikre en ny og bedre adgang til quizzer og andre online funktionaliteter til at teste din viden.

Loginfunktionaliteten kommer tilbage snarest.

Privatlivspolitik

Denne side beskriver hvordan vi opbevarer og håndterer dine personlige data når du besøger sitet. Politikken er opdateret og gyldig per den 25. maj 2018.

Vi indhenter så få data fra besøgende som muligt, og har gjort en indsats for selv at hoste de nødvendige filer for at sitet kan fungere som det skal. Det betyder at vi ikke loader eksterne javascript, css, eller font-biblioteker fra 3.-partsservere udover hvad, der er angivet på denne side.

Ift. hosting af sitet, benytter vi flere udbydere for at sikre at sitet ikke bliver utilgængeligt ved nedbrud, fejl, eller andre problemer hos en enkelt udbyder. Konkret betyder det at sitet er hostet hos Hetzner i Tyskland, BunnyCDN i Slovakiet, og Netlify i USA. Netlify anvender Amazon AWS som underleverandør til hosting af visse typer af indhold, hvilket gør at Amazon AWS kan blive bekendt med din IP-adresse når du besøger sitet.

Fælles for alle udbyderne er at de har certificeret at de overholder EU GDPR-reglerne, og har en offentlig tilgængelig aftale om behandling af personoplysninger. Netlify og Amazon er certificeret ift. EU/US 'privacy shield' aftalen. Når du besøger sitet, vil udbyderne blive bekendt med din IP-adresse. IP-adressen opbevares kortvarigt som led i at forhindre ulovlig adgang og angreb mod servere, og anonymiseres derefter, så der alene er gemt at der har været et anonymt besøg på et bestemt tidspunkt. Det anses for at være en del af sitets og underleverandørernes legitime intereser.

Vi indsamler og opbevarer ingen yderligere data.

Planlagte ændringer

Ifm. en større omlægning af sitet, som vi forventer at udføre senere i 2018, vil vi anvende Adobe TypeKit til hosting af webfonts, der sikrer en mere læsbar og brugervenlig udgave af sitet. Vi forventer også at anvende BackBlaze B2 til hosting af større filer som pdf'er, posters, powerpoint-præsentationer eller videofiler.

De nye tjenester vil ligeledes modtage din IP-adresse ifm. besøg, og gemmer den kortvarigt mhp. sikring mod angreb, og ifm. fakturering af os for vores brug af tjenesten. De er også certificeret ift. EU/US 'privacy shield' og EU GDPR-reglerne.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende disse betingelser eller websitet kontakt venligst kontakt(at)medviden.dk.

Kontakt

MedViden.dk udvikles og drives af

Morten Andresen & Bjarne Skjødt Worm.

Mail: kontakt@medviden.dk