Støt sitet

Hvad kan du gøre?

Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk.

Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook.

Mangler vi noget specielt?

Sidder du med en god ide til et kursus, har du lavet en god quiz under eksamenslæsningen eller vil du hjælpe med indtastning af eksamensopgaver så kontakt os også gerne.

Hjælp til brug af sitet

Om sitet

MedViden.dk er en gratis læringsside for sundhedsfagligt personale.

Opdeling

MedViden.dk er opdelt i en række sektioner og kategorier, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng. Der vil i den kommende tid komme flere kategorier ligesom procedurer og kursussektionerne vil blive udbygget.

Kurser

Under kurser kan du i topmenuen se en række forskellige kurser. Kurserne indeholder lektioner, der er relevante for det enkelte kursus. Du skal være opmærksom på at nogle lektioner går igen under flere kurser.

Indeks

Under det alfabetiske indeks finder du en oversigt over både kurser og kursuslektioner.

Procedurer

Under procedurer angiver topmenuen de forskellige specialer. Bemærk at flere af specialerne er samlet for at lette overblikket.

Flere af procedurerne ligger allerede som videoprocedurer og i fremtiden vil ligge et videosupplement til alle procedurer.

Indeks

Under det alfabetiske index kan du finde alle procedurer i alfabetisk rækkefølge.

Login

I forbindelse med opdateringen af sitet er login-funktionaliteten midlertidigt fjernet.

Vi arbejder på at sikre en ny og bedre adgang til quizzer og andre online funktionaliteter til at teste din viden.

Loginfunktionaliteten kommer tilbage snarest.

Betingelser for brug af sitet

Den forkortede version

  1. Vi forventer du er en sundhedsperson og ikke en tilfældig patient.
  2. Det siger sig selv at du selv har ansvaret for det du render og laver, og at eventuelle fejl er din egen skyld.
  3. Vi forsøger at ajourføre oplysninger på sitet så godt som muligt, men kan selvfølgelig ikke garantere mod at blodpropper i morgen i stedet skal behandles med åreladning.
  4. Du må ikke stjæle indhold fra sitet som vi har brugt lang tid på at lave.

Den lidt længere version

Beskrivelserne på dette website, herunder kurser og procedurer, er udelukkende tiltænkt som informationer til sundhedsfagligt personale.

Beskrivelserne anses for at være retvisende, men MedViden.dk kan ikke påtage sig noget erstatningsansvar ved anvendelse af beskrivelserne og vi henviser til lokale retningslinier og instrukser.

Enhver autoriseret sundhedsperson har det endegyldige ansvar for egne behandlinger. MedViden.dk er udelukkende tiltænkt som hjælp til daglige procedurer.

Ved enhver brug af dette website accepterer du følgende brugerbetingelser. Såfremt du ikke kan acceptere disse betingelser, skal du ophøre med din brug af MedViden.dk

Ansvarsbegrænsning

Indholdet af denne webside har til formål at undervise sundhedsfagligt personale i procedurer, remedier og teknikker samt generel undervisning i læge- og sygeplejefaglige emner.

MedViden.dk fraskriver sig ethvert ansvar for skader og ethvert tab, direkte såvel som indirekte, i forbindelse med brug eller manglende mulighed for at bruge denne webside.

Informationer på websitet er gengivet så nøjagtigt og ajourført som muligt, men MedViden.dk fraskriver sig ethvert ansvar for enhver skade og ethvert tab, såvel direkte som indirekte, som følge af, at indholdet på websiden er fejlagtigt, ufuldstændigt, unøjagtigt, vises eller præsenteres på en forkert måde og/eller er utilgængeligt.

MedViden.dk forbeholder sig ret til uden varsel at foretage ændringer af websitet og indhold på sitet, samt at standse offentliggørelsen af websitet eller begrænse adgangen til websitet.

Rettigheder og copyright

Samtlige immaterielle rettigheder herunder ophavsret samt alle øvrige rettigheder til websiden tilhører MedViden.dk. Materiale tilgængeligt på denne webside må downloades til personligt brug. Indholdet på denne webside, herunder tekst, billeder, lyd og video, må ikke på nogen måde anvendes, herunder kopieres, uploades, transmitteres eller distribueres, til offentligt brug.

Registrering og brug af personoplysninger

Medviden.dk indsamler alene dine personlige oplysninger, såsom navn, stillingskategori og email-adresse, når du frivilligt opgiver disse.

Medviden.dk videregiver ikke dine oplysninger til trediepart uden samtykke og andre brugere på sitet har ligeledes ikke adgang til dine oplysninger uden samtykke.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende disse betingelser eller websitet kontakt venligst kontakt(at)medviden.dk.

Kontakt

MedViden.dk udvikles og drives af

Morten Andresen & Bjarne Skjødt Worm.

Mail: kontakt@medviden.dk