Støt sitet

Hvad kan du gøre?

Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk.

Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook.

Mangler vi noget specielt?

Sidder du med en god ide til et kursus, har du lavet en god quiz under eksamenslæsningen eller vil du hjælpe med indtastning af eksamensopgaver så kontakt os også gerne.

Hjælp til brug af sitet

Om sitet

MedViden.dk er en gratis læringsside for sundhedsfagligt personale.

Opdeling

MedViden.dk er opdelt i en række sektioner og kategorier, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng. Der vil i den kommende tid komme flere kategorier ligesom procedurer og kursussektionerne vil blive udbygget.

Kurser

Under kurser kan du i topmenuen se en række forskellige kurser. Kurserne indeholder lektioner, der er relevante for det enkelte kursus. Du skal være opmærksom på at nogle lektioner går igen under flere kurser.

Indeks

Under det alfabetiske indeks finder du en oversigt over både kurser og kursuslektioner.

Procedurer

Under procedurer angiver topmenuen de forskellige specialer. Bemærk at flere af specialerne er samlet for at lette overblikket.

Flere af procedurerne ligger allerede som videoprocedurer og i fremtiden vil ligge et videosupplement til alle procedurer.

Indeks

Under det alfabetiske index kan du finde alle procedurer i alfabetisk rækkefølge.

Login

I forbindelse med opdateringen af sitet er login-funktionaliteten midlertidigt fjernet.

Vi arbejder på at sikre en ny og bedre adgang til quizzer og andre online funktionaliteter til at teste din viden.

Loginfunktionaliteten kommer tilbage snarest.

MedViden.dk - nu med logo

14.01.2011

Efter en længere periode uden logo er vi stolte af at kunne præsentere vores nyudviklede logo. I 2010 var vores fokus udelukkende på at få MedViden.dk i luften og give adgang til kurser og procedurevejledninger i form af tekst og video. Nu justerer vi den nøgne overskrift så den passer bedre til udtrykket på resten af sitet.

MedViden.dk handler primært om det faglige indhold, men det skal også gerne være let at genkende indhold, der stammer her fra sitet. Derfor har vi set på hvordan sitet netop får dette let genkendelige udtryk.

Det handler bl.a. om at sikre en konsistent brug af farver og skrifttyper. Derudover kan et passende logo hjælpe med genkendelsen.

Det nye logo vil blive brugt i flere sammenhænge, og det har derfor været vigtigt for os, at det er simpelt, stilrent og at det ikke stjæler fokus fra indholdet.

Lægen ved tavlen

Vi har valgt et grafisk element, der illustrerer den klassiske undervisningssituation: Lægen med stetoskopet om halsen, der peger på den tilgængelige viden på tavlen. Tegningen illustrerer ikke bare den historiske undervisning – tavlen, eller skærmen som det også kan være‚ er kilden til megen af vores lærdom.

Det nye MedViden.dk logo

Fortsat god fornøjelse med din brug af MedViden.dk!

Med venlig hilsen,
Morten & Bjarne

Ser du ikke det nye logo?

Genindlæs MedViden.dk ved at trykke på F5 i Internet Explorer, eller Ctrl+R (Mac: Cmd+R) i Firefox, Safari og Chrome.

Kontakt

MedViden.dk udvikles og drives af

Morten Andresen & Bjarne Skjødt Worm.

Mail: kontakt@medviden.dk