Støt sitet

Hvad kan du gøre?

Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk.

Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook.

Mangler vi noget specielt?

Sidder du med en god ide til et kursus, har du lavet en god quiz under eksamenslæsningen eller vil du hjælpe med indtastning af eksamensopgaver så kontakt os også gerne.

Hjælp til brug af sitet

Om sitet

MedViden.dk er en gratis læringsside for sundhedsfagligt personale.

Opdeling

MedViden.dk er opdelt i en række sektioner og kategorier, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng. Der vil i den kommende tid komme flere kategorier ligesom procedurer og kursussektionerne vil blive udbygget.

Kurser

Under kurser kan du i topmenuen se en række forskellige kurser. Kurserne indeholder lektioner, der er relevante for det enkelte kursus. Du skal være opmærksom på at nogle lektioner går igen under flere kurser.

Indeks

Under det alfabetiske indeks finder du en oversigt over både kurser og kursuslektioner.

Procedurer

Under procedurer angiver topmenuen de forskellige specialer. Bemærk at flere af specialerne er samlet for at lette overblikket.

Flere af procedurerne ligger allerede som videoprocedurer og i fremtiden vil ligge et videosupplement til alle procedurer.

Indeks

Under det alfabetiske index kan du finde alle procedurer i alfabetisk rækkefølge.

Login

I forbindelse med opdateringen af sitet er login-funktionaliteten midlertidigt fjernet.

Vi arbejder på at sikre en ny og bedre adgang til quizzer og andre online funktionaliteter til at teste din viden.

Loginfunktionaliteten kommer tilbage snarest.

Ny værktøjs-sektion på MedViden.dk

11.12.2011

Vi lancerer en ny sektion på sitet med forskellige små værktøjer, der forhåbentligt kan hjælpe dig i dit kliniske arbejde

Siden lanceringen har MedViden.dk haft to hovedsektioner: Kurser og Procedurer. De dækker hver især en del af behovet for nem adgang til klinisk information.

Sideløbende med vores arbejde med kurser og procedurevejledninger, er vi dog jævnligt kommet på andre små idéer som vi har tænkt ville være gode og sjove at dele med sitets brugere — vi har dog hver gang manglet et passende sted at placere disse små "bonus features".

"Værktøjer"

Vi åbner derfor nu en ny sektion, kaldet "værktøjer", hvor vi fremover vil samle mange af disse små idéer. Til at starte med indeholder den tre kategorier af indhold:

Journalkoncepter.

Disse sider indeholder en yderst komprimeret gennemgang af hvad, der bør være i en typisk lægejournal inden for det pågældende speciale som konceptet dækker. Vi tester for tiden forskellige printudgaver af disse koncepter. Så snart vi har fundet den gode løsning på printbare udgaver af koncepterne, kommer de også på sitet.

Journalgeneratorer.

Her kan du ved at svare på et par spørgsmål generere tekst du kan copy/paste direkte over i dit hospitals journalsystem. Ved at bruge en journalgenerator sikrer du at du kommer rundt om alle de vigtige ting hver gang.

Andre værktøjer.

Her kommer rodebunken med de idéer, der ikke passer ind andre steder. Nedenfor kan du se et eksempel i form af "Diagnosemanden", som kan printes til brug i skadestuer.

Figur 1. Udsnit af diagnosemanden.

Har du forslag til andre små bonus features, modtager vi gerne forslag på kontakt(at)medviden.dk.

Hilsen,
Morten & Bjarne

Kontakt

MedViden.dk udvikles og drives af

Morten Andresen & Bjarne Skjødt Worm.

Mail: kontakt@medviden.dk