Støt sitet

Hvad kan du gøre?

Primært kan vi bruge din hjælp til at udbrede den frie viden og dermed brugen af medviden.dk.

Fortæl venner og kolleger om sitet, brug det til morgenundervisning og bliv fan af os på facebook.

Mangler vi noget specielt?

Sidder du med en god ide til et kursus, har du lavet en god quiz under eksamenslæsningen eller vil du hjælpe med indtastning af eksamensopgaver så kontakt os også gerne.

Hjælp til brug af sitet

Om sitet

MedViden.dk er en gratis læringsside for sundhedsfagligt personale.

Opdeling

MedViden.dk er opdelt i en række sektioner og kategorier, der kan bruges hver for sig eller i sammenhæng. Der vil i den kommende tid komme flere kategorier ligesom procedurer og kursussektionerne vil blive udbygget.

Kurser

Under kurser kan du i topmenuen se en række forskellige kurser. Kurserne indeholder lektioner, der er relevante for det enkelte kursus. Du skal være opmærksom på at nogle lektioner går igen under flere kurser.

Indeks

Under det alfabetiske indeks finder du en oversigt over både kurser og kursuslektioner.

Procedurer

Under procedurer angiver topmenuen de forskellige specialer. Bemærk at flere af specialerne er samlet for at lette overblikket.

Flere af procedurerne ligger allerede som videoprocedurer og i fremtiden vil ligge et videosupplement til alle procedurer.

Indeks

Under det alfabetiske index kan du finde alle procedurer i alfabetisk rækkefølge.

Login

I forbindelse med opdateringen af sitet er login-funktionaliteten midlertidigt fjernet.

Vi arbejder på at sikre en ny og bedre adgang til quizzer og andre online funktionaliteter til at teste din viden.

Loginfunktionaliteten kommer tilbage snarest.

Udvalgte procedurer findes nu som pdf

25.07.2011

Vi har fået en del henvendelser med ønsker om pdf-udgaver af procedurevejledningerne så de bliver mere læsevenlige når de printes. Derfor kan du nu finde en række af de mest populære vejledninger som pdf.

Alle siderne på MedViden.dk kan printes og læses. Det er dog ikke alle sider, der i printformat indbyder til nogen smuk læseoplevelse. 

Den oplevelse forsøger vi nu at gøre bedre ved at tilbyde pdf-udgaver af en række af de mere populære procedurevejledninger her på siden.

Til at starte med drejer det sig om ni af de mest velbesøgte procedurer. Vi regner med løbende at udbygge listen med flere vejledninger. Hvis du har specielle ønsker om vejledninger vi skal prioritere, er du velkommen til at skrive til os på kontakt(at)medviden.dk.

Du kan til en hver tid finde den fulde liste over procedurer med medfølgende printudgave i pdf på undersiden ved det alfabetiske indeks. Her har du også adgang til den specifikke underside for procedurer med medfølgende videovejledning.

Kontakt

MedViden.dk udvikles og drives af

Morten Andresen & Bjarne Skjødt Worm.

Mail: kontakt@medviden.dk